Bibla e Shenjtë

Bibla e Shenjtë

Paquet:
com.albanian.bible
Téléchargements:
1K
Taille:
10 MB
Nécessite android:
4.1 ou version ultérieure
Mise à jour:
4 sept. 2019
76
Dernière version:
4.0
Toutes les versions
Âge:
Tout le monde
Gratuit Télécharger

Bibla Shqiptare KJV: Bibla e Shenjtë e Shenjtë - Kjo App përfshin një ebook të plotë të Biblës së Shenjtë në gjuhën Shqiptare Shqip. Ju mund të lexoni tekstin. Versioni i tekstit Albanian Bible është në dispozicion pa lidhje interneti dhe është optimizuar për përdorim në pajisjen tuaj android.

Commentaires

Articles similaires

Applications de TheDailyBible.NET